فلافل غذايي مخصوص روزهاي خانه تكاني

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

فلافل غذايي مخصوص روزهاي خانه تكاني

۳۳۰ بازديد

فلافل غذايي مخصوص روزهاي خانه تكاني



فلافل يكي از انواع غذاهاي حاضري به حساب مي آيد. مخصوصا اين روزها كه وقت خانه تكاني است، احتمالا زياد به دردتان مي خورد. واقعا تهيه اين دست پيچ‌هاي لبناني كلاسيك، راحت است.

 

غذاهاي مخصوص خانه تكاني, مواد لازم براي فلافل

آشنايي با روش تهيه دست پيچ‌هاي فلافل اسپايسي مناسب روزهاي خانه تكاني


مواد لازم براي تهيه فلافل :

 روغن سبزيجات  2 قاشق سوپخوري
 پياز كاملا ريز شده  يك عدد
 سير كاملا ريز شده  يك حبه
نخود پخته يا كنسرو شده 400 گرم
پودر زيره و گشنيز هر كدام يك قاشق چايخوري
برگ خرد شده گشنيز 2 قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ يك عدد
آرد ساده نصف پيمانه (75 گرم)


طرز تهيه فلافل:
يك قاشق سوپخوري روغن را درون تابه‌اي روي حرارت متوسط، قرار دهيد.

سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و 3- 2 دقيقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون يك همزن ريخته و نخود،‌ ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمك و فلفل را به آن‌ها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.

دست هايتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقلي هايي به قطر 5 سانتيمتر تهيه كرده و آن‌ها را درون يك بشقاب، به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.

يك قاشق سوپخوري از روغن باقيمانده را درون يك تابه نسوز ريخته و آن را روي حرات متوسط - زياد قرار دهيد.

هر طرف فلافل‌ها را حدود 2- 1 دقيقه يا تا زماني كه طلايي رنگ شوند حرارت دهيد. بگذاريد فلافل‌ها كمي خنك شوند.

در هر دست پيچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمايل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگي ميل كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد