فلافل غذايي مخصوص روزهاي خانه تكاني
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
فلافل يكي از انواع غذاهاي حاضري به حساب مي آيد. مخصوصا اين روزها كه وقت خانه تكاني است، احتمالا زياد به دردتان مي خورد. واقعا تهيه اين دست پيچهاي لبناني كلاسيك، راحت است.
آشنايي با روش تهيه دست پيچهاي فلافل اسپايسي مناسب روزهاي خانه تكاني
مواد لازم براي تهيه فلافل :
روغن سبزيجات | 2 قاشق سوپخوري |
پياز كاملا ريز شده | يك عدد |
سير كاملا ريز شده | يك حبه |
نخود پخته يا كنسرو شده | 400 گرم |
پودر زيره و گشنيز | هر كدام يك قاشق چايخوري |
برگ خرد شده گشنيز | 2 قاشق غذاخوري |
زرده تخم مرغ | يك عدد |
آرد ساده | نصف پيمانه (75 گرم) |
طرز تهيه فلافل:
يك قاشق سوپخوري روغن را درون تابهاي روي حرارت متوسط، قرار دهيد.
سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و 3- 2 دقيقه آنها را هم زده تا نرم شوند.سپس آنها را درون يك همزن ريخته و نخود، ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمك و فلفل را به آنها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.
دست هايتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقلي هايي به قطر 5 سانتيمتر تهيه كرده و آنها را درون يك بشقاب، به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
يك قاشق سوپخوري از روغن باقيمانده را درون يك تابه نسوز ريخته و آن را روي حرات متوسط - زياد قرار دهيد.
هر طرف فلافلها را حدود 2- 1 دقيقه يا تا زماني كه طلايي رنگ شوند حرارت دهيد. بگذاريد فلافلها كمي خنك شوند.
در هر دست پيچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمايل آنها را همراه با سالاد، ماست، سس گوجه فرنگي ميل كنيد.