طرز تهيه مرغ ليمويي

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه مرغ ليمويي

طرز تهيه مرغ ليمويي



درست كردن مرغ ليمويي,تهيه مرغ ليمويي

براي تهيه مرغ ليمويي، بهتر است تكه هاي مرغ ران يا بال مرغ باشند


مواد لازم براي مرغ ليمويي :

* تكه هاي مرغ  ۱/۵ تا ۲ كيلوگرم
 خلال پوست ليمو  ۴ قاشق چايخوري
 عصاره ليموترش  يك سوم فنجان
سير له شده ۲ حبه
آويشن تازه خرد شده (يا دو قاشق چايخوري آويشن خشك) ۲ قاشق غذاخوري
رزماري تازه خرد شده (يا نصف قاشق چايخوري رزماري خشك) ۲ قاشق چايخوري
نمك ۱ قاشق چايخوري
فلفل سياه ۱ قاشق چايخوري
كره ذوب شده ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سياه ۱ قاشق چايخوري
تكه هاي ليمو براي تزيين


* تكه هاي مرغ (ترجيحا ران و بال مرغ)، با پوست و استخوان (چربي هاي اضافه را دور بريزيد)


طرز تهيه مرغ ليمويي :
آب ليمو، خلال پوست ليمو، آويشن، رزماري، نمك و فلفل را در يك كاسه ريخته و خوب مخلوط كنيد.

با يك چاقوي تيز برش هاي ۱٫۵ سانتيمتري داخل مرغ ها ايجاد كنيد تا مايعي كه در مرحله اول تهيه كرده ايم به خوبي در آن نفوذ كند.

تكه هاي مرغ را كاسه ريخته و خوب بچرخانيد. بعد كاسه را براي يك تا دو ساعت داخل يخچال بگذاريد.

مرغ ليمويي,پخت مرغ ليمويي

روي مرغ ها برشي ايجاد كنيد و آن ها را داخل سسي كه آماده كرده ايد دو ساعت در يخچال قرار بدهيد


فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهايت (۲۰۰ درجه سانتيگراد) گرم كنيد. مرغ ها را از داخل مايع بيرون آورده و در يك رديف داخل سيني فر بچينيد، طوري كه قسمت پوست آن به سمت بالا باشد. مايع را نگه داريد. با استفاده از يك برس مخصوص آشپزي، كره را روي تكه هاي مرغ بماليد.

تهيه مرغ ليمويي, مواد لازم براي مرغ ليمويي

مرغ ها را درون سيني فر قرار بدهيد و با برس كره آب شده روي آن بزنيد


به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقيقه مرغ ها را داخل فر گذاشته تا پوست آنها قهوه اي رنگ شده و عصاره اش خارج شود. در ميانه ي اين زمان يعني ۲۰ دقيقه بعد از پخت مقدار از مايعي كه در مرحله اول آماده كرده و مرغ را در آن خوابانديم را به آرامي روي هر تكه مرغ بريزيد و درب فر را بسته تا پخت ادامه پيدا كند.

با توجه به سايز سينه ي مرغي كه استفاده مي كنيد، بايد بدانيد كه آنها قبل از ران مرغ مي پزند، پس اگر تركيبي از تكه هاي مرغ را استفاده مي كنيد، به خاطر داشته باشيد كه سينه مرغ را قبل از تكه هاي ديگر از فر خارج كنيد.

نحوه درست كردن مرغ ليمويي,طرز تهيه انواع مرغ

بعد از اينكه مرغ ها را از فر بيرون آورديد، يك فويل روي آن قرار داده و ده دقيقه صبر كنيد


بعد از اينكه مرغ ها را از فر بيرون آورديد، يك فويل روي آن قرار داده و ده دقيقه صبر كنيد.
بعد عصاره ي خارج شده از آنها را داخل ظرف سرو ريخته و مرغ ها را روي آنها قرار دهيد.

اين غذا را مي توانيد با برنج، پوره سيب زميني يا پاستا سرو كنيد.

 

منبع : novinzi.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد