طرز تهيه قليه قاشقي

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه قليه قاشقي

طرز تهيه قليه قاشقي

1394/01/10
لوبيا قرمز (پخته) 1 پيمانه
گوشت چرخ كرده 1 كيلو
پياز (بزرگ) 1 عدد
اسفناج (خرد شده) 1 كيلو
رب انار به ميزان لازم
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
روغن مايع مقداري
شكر به ميزان لازم
,طرز تهيه , آموزش,روش تهيه,انواع ماكاروني ، انواع پاستا ، غذا با پاستا

طرز تهيه,آموزش,روش تهيه,طرز تهيه خورش اسفناج,خورش خوشمزه,خورش با گوشت قلقلي,قليه,اسفناج قاتق,خورش اسفناج,خورش


طرز تهيه:


اول از همه گوشت چرخكرده رو با دست ورز بديد تا كاملا منسجم بشه.به گوشت چرخ كرده نمك و مقداري زردچوبه بزنيد خوب ورز بديد و تيكه هايي اندازه گردو ازون برداريد و قلقلي كنيد.
حالا تو ي تابه گود و دردار پياز و خلالي كنيد و با اضافه كردن كمي روغن اونو تفت بديد و بعدش گوشتهاي قلقلي رو به تابه اضافه كنيد و تفت بديد.
اسفناج رو بشوريد و كاملا خشك كنيد و بعد ريزش كنيد.و به مواد اضافه كنيد و تفت بديد و با اضافه كردن 1/5پيمانه اب و يكم نمك به اونا در تابه ببنديد و اجازه بديد بپزن!
لوبيا قرمز رو جداگانه با مقداري نمك بپزيد و آبكش كنيد و در نيم ساعت پاياني به همراه رب انار و شكر به موادمون اضافه ميكنيم و ميزاريم جا بفته .
,طرز تهيه , آموزش,روش تهيه,انواع ماكاروني ، انواع پاستا ، غذا با پاستا



نكات:


1)اين خورش رو با گوشت تكه اي هم ميشه تهيه كرد.
2)اگر دوست داريد لوبيا قرمز رو حذف كنيد يا به جاش از لپه يا لوبيا چيتي استفاده كنيد.
3)بهتره از رب انار ترش براي تهيه غذا استفاده بشه.
4)ميتونيد 3قاشق غذاخوري آبليمو رو با شكر مخلوط كنيد و بعد به غذا اضافه كنيد.
5)ميتونيد 2عدد ليمو عماني هم به خورش اضافه كنيد تا عطر بهتري بگيره.
6)ميزان ترش و شيريني غذارو با توجه به ذايقه خودتون تنظيم كنين.
7)اب اين غدا بايد كم باشه و اينكه با پلو سرو ميشه.
8)بهتره اسفناج رو جداگانه خوب سرخ كنيد و بعد به غذا اضافه كنيد.
نوش جان
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد