طرز تهيه قليه قاشقي
1394/01/10
طرز تهيه,آموزش,روش تهيه,طرز تهيه خورش اسفناج,خورش خوشمزه,خورش با گوشت قلقلي,قليه,اسفناج قاتق,خورش اسفناج,خورش
طرز تهيه:
اول از همه گوشت چرخكرده رو با دست ورز بديد تا كاملا منسجم بشه.به گوشت چرخ كرده نمك و مقداري زردچوبه بزنيد خوب ورز بديد و تيكه هايي اندازه گردو ازون برداريد و قلقلي كنيد.
حالا تو ي تابه گود و دردار پياز و خلالي كنيد و با اضافه كردن كمي روغن اونو تفت بديد و بعدش گوشتهاي قلقلي رو به تابه اضافه كنيد و تفت بديد.
اسفناج رو بشوريد و كاملا خشك كنيد و بعد ريزش كنيد.و به مواد اضافه كنيد و تفت بديد و با اضافه كردن 1/5پيمانه اب و يكم نمك به اونا در تابه ببنديد و اجازه بديد بپزن!
لوبيا قرمز رو جداگانه با مقداري نمك بپزيد و آبكش كنيد و در نيم ساعت پاياني به همراه رب انار و شكر به موادمون اضافه ميكنيم و ميزاريم جا بفته .
نكات:
1)اين خورش رو با گوشت تكه اي هم ميشه تهيه كرد.
2)اگر دوست داريد لوبيا قرمز رو حذف كنيد يا به جاش از لپه يا لوبيا چيتي استفاده كنيد.
3)بهتره از رب انار ترش براي تهيه غذا استفاده بشه.
4)ميتونيد 3قاشق غذاخوري آبليمو رو با شكر مخلوط كنيد و بعد به غذا اضافه كنيد.
5)ميتونيد 2عدد ليمو عماني هم به خورش اضافه كنيد تا عطر بهتري بگيره.
6)ميزان ترش و شيريني غذارو با توجه به ذايقه خودتون تنظيم كنين.
7)اب اين غدا بايد كم باشه و اينكه با پلو سرو ميشه.
8)بهتره اسفناج رو جداگانه خوب سرخ كنيد و بعد به غذا اضافه كنيد.
نوش جان
- شنبه ۳۱ مرداد ۹۴ | ۱۳:۳۷
- ۵۶۱ بازديد
- ۰ نظر