9 غذايي كه شما مطمنا نخورده ايد= آموزش

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

9 غذايي كه شما مطمنا نخورده ايد= آموزش

9غذا با ذرت كه مطمئنا شما نخورده ايد! (1)

1394/05/30
آكايران :مجله آشپزي مثبت: اين روزها كنار همه پارك ها حتما يك نفررا مي بينيد كه با تلاش فراوان مشغول كباب كردن بلال هاي چيده شده روي منقل است و يك عده هم مشتاق، منتظر اين هستند كه بلال هاي شان آماده شود. بعضي ها هم بلال را كبابي دوست ندارند و ترجيح مي دهند آن را آب پز كنند و همراه با كره و كمي آبليمو بخورند. عده اي هم بلال را كنسروي و دان شده آن هم فقط داخل سالاد دوست دارند .
در حالي كه اينها تنها موارد استفاده از دانه ذرت نيست و از ذرت مي شود در غذاهاي متنوع ديگري هم استفاده كرد؟ حتما غذاهاي اين مطلب را بپزيد ودر منوي غذاهاي تابستاني تان تنوع ايجاد كنيد؛درهمه اين غذاها از دانه ذرت استفاده شده است. فقط يادتان باشد حالا كه فصل ذرت تازه است، تا مي توانيد از ذرت كنسروي استفاده نكنيد. دانه هاي ذرت را خودتان از بلال جدا كنيد و بپزيد تاهم غذا خوشمزه تر شود هم خاصيت بيشتري داشته باشد.
بنا به گزارش آكاايران : نيره اعظم زنجاني:
خورش مرغ با ذرت

مواد لازم براي 4 نفر
  •  1 كيلو مرغ تكه شده
  • 3 عدد پياز نگيني خردشده
  • 2 ق س كره نرم شده
  • 300 گرم ذرت پخته
  • 4-3 پيمانه آب مرغ
  • 1 عدد فلفل دلمه اي سبز نگيني  خردشده
  • 2 ق س رب گوجه فرنگي
  • 4  /1 پيمانه جعفري ريز شده
  • 1 ق س سس تند
  • 2 ق س روغن
  • به ميزان لازم نمك و فلفل پاپريكا

طرز تهيه:
1.  ابتدا تكه هاي مرغ را با نمك و فلفل پاپريكا طعم دار كنيد. روغن و كره را داخل يك قابلمه مناسب بريزيد و آن را روي حرارت زياد قرار دهيد. حالا تكه هاي مرغ را اضافه كرده و دو طرف آنها را خوب سرخ كنيد، سپس مرغ هاي سرخ شده را از قابلمه درآورده و در يك ظرف مناسب بريزيد.
2. حرارت را كم كنيد. پياز را داخل قابلمه بريزيد و آن را كمي تفت دهيد، سپس فلفل دلمه اي را اضافه كرده و آن را هم كمي تفت دهيد تا نرم شود. در اين زمان رب را اضافه كنيد و حدود 2-1 دقيقه آن را تفت دهيد.
3. حالا سس تند را همراه با آب مرغ، ذرت، مقداري نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد. حرارت را زياد كنيد و صبر كنيد تا آب بجوشد، سپس تكه هاي مرغ را اضافه كرده و صبر كنيد تا خورش جا بيفتد و آب آن غليظ شود.
4. در انتها جعفري را اضافه كرده، صبر كنيد تا با مواد جوش بخورد. بعد از آنكه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بريزيد. اين خورش را مي توانيد همراه با برنج يا نان سرو كنيد.
يه جور ديگه
از كنسرو ذرت هم مي توانيد استفاده كنيد.

نيره اعظم زنجاني:

اسلايس سيب زميني و ذرت
,9 غذا با ذرت كه مطمئنا شما نخورده ايد! (1) ذرت,آشپزي,غذاهاي اروپايي

مواد لازم براي 2 -4 نفر
 
  •  2 عدد سيب زميني بزرگ آبپز شده
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 پيمانه  دانه  ذرت پخته
  • 2 عدد گوجه فرنگي نگيني خردشده
  • 5 عدد پيازچه
  • 6 ق س پنير پيتزاي رنده شده
  • به ميزان لازم كنجد
  • 1 حبه سير رنده شده
  • به ميزان لازم نمك، فلفل و زردچوبه
  • 2 ق م بيكينگ پودر

طرز تهيه:
1. ابتدا سيب زميني ها را پوست بگيريو و در يك ظرف مناسب  ريز رنده كنيد، سپس سير رنده شده و تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب بزنيد. بيكينگ پودر، نمك، فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و مواد را خوب باهم مخلوط كنيد.
2. كف يك ظرف پيركس را روغن ريخته، خوب چرب كنيد و نيمي از مواد را داخل آن بريزيد. حالا گوجه فرنگي هاي نگيني شده را همراه پيازچه خردشده، ذرت و پنير پيتزا باهم مخلوط كرده و روي سيب زميني ها بريزيد، سپس باقي مواد را روي مواد مياني ريخته و روي آن را با كف قاشق مرطوب صاف كنيد. روي مواد كمي كنجد بپاشيد.
3. ظرف را در فر 180 درجه كه از قبل گرم كرده ايد به مدت 25 تا 30 دقيقه بگذاريد. بعدازاينكه مواد پخت، چند دقيقه گريل (شعله بالا) را روشن كنيد تا روي موادبرشته شود. دقت كنيد كه نسوزد.
4. حالا ظرف را از فر درآوريد. بعد از سرد شدن، مواد را به صورت مربع يا مستطيل برش بزنيد، سپس آن را سرو كنيد.
يه جور ديگه
اين غذا با سس قرمز و ترشي و سبزي خوردن سرو مي شود.

مريم دروديان:
پيروك ذرت
,9 غذا با ذرت كه مطمئنا شما نخورده ايد! (1) ذرت,آشپزي,غذاهاي اروپايي

مواد لازم براي 2 -4نفر
  • 200 گرم گوشت چرخ كرده
  • 2 /1 پيمانه ذرت خام
  • 2 ق س پياز داغ
  • 4 ق س فلفل دلمه خرد شده
  •  به ميزان لازم نمك و فلفل
  • 1 ق س رب گوجه فرنگي
  • مواد لازم براي خمير پيروك
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 60 گرم كره
  • 3 ق س ماست
  • 1 ق س خامه
  • به ميزان لازم آرد
  • 1 عدد زرده تخم مرغ

دستور تهيه خمير پيروك
  ابتدا كره و  تخم مرغ را با همزن برقي خوب بزنيد، سپس ماست و خامه را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد. حال همزن را خاموش كنيد، سپس آرد را تا جايي به مواد اضافه كنيد تا خمير به دست نچسبد. خمير را 3 قسمت كرده و كنار بگذاريد.
دستور تهيه پيروك
1. در يك تابه روغن بريزيد و پياز را داخل آن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود. گوشت را اضافه كنيد و به تفت دادن ادامه دهيد. در اين زمان ذرت، فلفل دلمه اي و رب را اضافه كنيد. كمي نمك و فلفل هم بريزيد. مواد را با هم تفت دهيد. كمي آب به مواد اضافه كرده و صبر كنيد تا مواد بپزند. بعد از اينكه مواد آماده شد، تابه را از روي حرارت برداريد و بگذاريد خنك شود.
2.  دو قسمت از خمير را با هم مخلوط كنيد، سپس آن را داخل ظرف پيروك با ابعاد 20 × 30 كاملاً باز كنيد، طوري كه كف و ديواره هاي ظرف را بپوشاند. حالا مواد داخل تابه را روي خمير بريزيد و به طور يكنواخت پهن كنيد.
3. يك قسمت باقيمانده خمير را روي يك سطح آرد پاشي شده با وردنه كاملاً باز كنيد، خمير را به صورت نوارهاي باريك برش دهيد و آنها را با دقت روي مواد بگذاريد، طوري كه نوارها به صورت چهارخانه روي هم قرار گيرند. روي نوارها زرده تخم مرغ بماليد.
4. ظرف را به مدت 30 دقيقه داخل فر كه قبلاً با دماي 180 درجه سانتي گراد روشن كرده ايد قرار دهيد تا پيروك آماده شود.

فاطمه سادات شمس:
كوكوي ذرت با گوشت و سيب زميني
,9 غذا با ذرت كه مطمئنا شما نخورده ايد! (1) ذرت,آشپزي,غذاهاي اروپايي

 مواد لازم براي 2 نفر

طرز تهيه:
1. در يك تابه مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد، سپس گوشت را همراه با پيازداغ داخل آن بريزيد و تفت دهيد. حالا رب و زردچوبه را بريزيد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد. بعد از 7-5 دقيقه كه مواد با هم تفت داده شد، تابه را از روي حرارت برداريد.
2. در يك كاسه سيب زميني هاي رنده شده را با ذرت، تخم مرغ ها، نمك و فلفل خوب مخلوط كنيد.
3.  در يك تابه گود مقداري روغن بريزيد. حالا نصف مخلوط سيب زميني را داخل آن بريزيد و خوب پخش كنيد، سپس مواد گوشتي را روي لايه اول كاملاً پهن كنيد. در انتها بقيه مخلوط سيب زميني را بريزيد و پخش كنيد.
4. تابه را روي حرارت قرار دهيد، در آن را بگذاريد و صبر كنيد تا كوكو خودش را بگيرد، سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم سرخ شود.
5. وقتي كوكو آماده شد، آن را از تابه درآوريد، در ظرف مورد نظرتان بريزيد و سرو كنيد.

اكرم  عسگري:
پلوي يوناني
,9 غذا با ذرت كه مطمئنا شما نخورده ايد! (1) ذرت,آشپزي,غذاهاي اروپايي

مواد لازم براي 4-6  نفر
  • 4 پيمانه برنج
  • 1 پيمانه نخود سبز بخارپز شده
  • 1 پيمانه ذرت پخته
  • 1 پيمانه قارچ
  • 1 عدد پياز خرد شده
  • 1 عدد سينه مرغ پخته و ريش ريش شده
  • به ميزان لازم زعفران محلول در آب
  • به ميزان لازم نمك، فلفل و زردچوبه
  • 1 عدد فلفل دلمه اي سبز
  • 1 عدد فلفل دلمه اي قرمز
  • به ميزان لازم روغن

طرز تهيه:
1. ابتدا برنج را به مدت 2-1 ساعت خيس كنيد. فلفل ها را بعد از شست وشو خرد كنيد. قارچ را هم بعدازآنكه شستيد، خرد كنيد. در يك تابه كمي روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد، سپس قارچ را داخل آن تفت دهيد.
2. حالا پياز را داخل تابه در روغن تفت دهيد. بعدازآنكه پياز نرم و طلايي شد، فلفل هاي خرد شده را داخل تابه بريزيد و تفت دهيد. حالا نخود فرنگي، مرغ، قارچ، ذرت و به ميزان لازم نمك، فلفل و زردچوبه را بريزيد و مواد را با هم تفت دهيد.
3. در يك قابلمه مناسب مقداري آب بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. وقتي جوش آمد، برنج را داخل آن بريزيد تا آماده آبكشي شود، سپس آن را آبكش كنيد.
4.  ته ديگ مورد نظرتان را همراه با مقداري روغن داخل قابلمه قرار دهيد. حالا برنج و مواد را لابه لاي هم بريزيد. روي برنج زعفران دم كرده بريزيد و سپس آن را به مدت 45 دقيقه دم كنيد.
فوت وفن
اگر مي خواهيد قارچ ها سياه نشوند، مقداري آب ليمو هنگام سرخ شدن به آن اضافه كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد