براي جلوگيري از ريزش اشك هنگام پوست كندن پياز: آدامس بجويد.
براي امتحان تازه بودن ماهي: آن را در يك كاسه آب سرد بگذاريد.در صورتي كه ماهي شناور شود تازه است.
براي جوشاندن سريع سيب زميني: پيش از جوشاندن سيب زميني را فقط از يك جهت پوست بگيريد.
براي پاك كردن اثر جوهر از روي لباس: خمير دندان را روي لكه جوهر قرار دهيد و بگذاريد خشك شود سپس بشوييد.
براي جوشاندن سريع تخم مرغ: به آب آن نمك اضافه كنيد.
براي جلا بخشيدن به لباس هاي سفيد: لباس را همراه با يك تكه ليمو به مدت ۱۰ دقيقه در آب داغ خيس كنيد.
براي امتحان تازگي تخم مرغ: آن را در آب بگذاريد اگر به صورت افقي قرار گرفت تازه است.
اگر به صورت كج قرار گرفت ۳-۴ روزه است.
اگر عمودي قرار گرفت ۱۰ روزه است.
اگر شناور شد كهنه است.
منبع :
- یکشنبه ۱۸ مرداد ۹۴ | ۱۰:۱۲
- ۳۲۲ بازديد
- ۰ نظر