آشنايي با روش تهيه آش شيله عدس - غذاي محلي تبريز
آش شيله عدس يكي از انواع مختلف آشهاي محلي تبريزيها است.
مواد لازم:
پياز متوسط نگيني شده: ۲ عدد
آب مرغ: ۲ ليوان
آب: ۲ ليوان
عدس: ۲ پيمانه
برنج: نصف پيمانه
بلغور گندم (يارما): نصف پيمانه
گوجه فرنگي درشت رنده شده: ۴ عدد
تره ريز شده: يك پيمانه
پيازچه ريزشده: ۲ پيمانه
طرز تهيه:
عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خيس ميكنيم.
پيازها را با كمي زردچوبه سرخ كنيد بعد آب مرغ و آب را اضافه كنيد و عدس را درون آن بريزيد نيم پز شود.
وقتي عدس نيم پز شد برنج و بلغور را هم به آن اضافه كنيد.
بگذاريد شيله با شعله ملايم بپزد تا برنج بشكفد بعد سبزيها و گوجه پوره شده را اضافه كنيد تا بپزد و حسابي جا بيفتد.
نكته ۱: ميتوان بجاي آب مرغ از ۴ عدد گالينابلانكاي مرغ هم استفاده كردكه خوشمزه ميشود (به اين صورت كه ۴ تا عصاره را با ۶ ليوان آب جوش حل كرد اما داخل آن ديگر آب نريزيد.)
نكته۲:به دلخواه ميتوانيد يك قاشق رب هم اضافه كنيد تا خوش رنگتر شود.
نكته۳:حين پخت مدام آش را هم بزنيد چون بلغور زود ته ميگيرد.
نكته ۴:حين پخت هر وقت حس كرديد آش سفت شده، يك ليوان آب اضافه كنيد.
- سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴ | ۱۹:۳۲
- ۸۰۳ بازديد
- ۰ نظر