غذاي سنتي محلي آشنايي با روش تهيه آش شيله عدس - غذاي محلي تبريز

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

غذاي سنتي محلي آشنايي با روش تهيه آش شيله عدس - غذاي محلي تبريز

آشنايي با روش تهيه آش شيله عدس - غذاي محلي تبريز

تغذيه > غذاي اصلي - همشهري آنلاين:
آش شيله عدس يكي از انواع مختلف آش‌هاي محلي تبريزي‌ها است.

مواد لازم:

پياز متوسط نگيني شده: ۲ عدد

آب مرغ: ۲ ليوان

آب: ۲ ليوان

عدس: ۲ پيمانه

برنج: نصف پيمانه

بلغور گندم (يارما): نصف پيمانه

گوجه فرنگي درشت رنده شده: ۴ عدد

تره ريز شده: يك پيمانه

پيازچه ريزشده: ۲ پيمانه

طرز تهيه:

عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خيس مي‌كنيم.

پيازها را با كمي زردچوبه سرخ كنيد بعد آب مرغ و آب را اضافه كنيد و عدس را درون آن بريزيد نيم پز شود.

وقتي عدس نيم پز شد برنج و بلغور را هم به آن اضافه كنيد.

بگذاريد شيله با شعله ملايم بپزد تا برنج بشكفد بعد سبزي‌ها و گوجه پوره شده را اضافه كنيد تا بپزد و حسابي جا بيفتد.

نكته ۱: مي‌توان بجاي آب مرغ از ۴ عدد گالينابلانكاي مرغ هم استفاده كردكه خوشمزه مي‌شود (به اين صورت كه ۴ تا عصاره را با ۶ ليوان آب جوش حل كرد اما داخل آن ديگر آب نريزيد.)

نكته۲:به دلخواه مي‌توانيد يك قاشق رب هم اضافه كنيد تا خوش رنگ‌تر شود.

نكته۳:حين پخت مدام آش را هم بزنيد چون بلغور زود ته مي‌گيرد.

نكته ۴:حين پخت هر وقت حس كرديد آش سفت شده، يك ليوان آب اضافه كنيد.

آش شيله عدس

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تگ های زیر پشتیبانی میشود
<b> <strong> <em> <i> <u> <strike> <s> <sup> <sub> <blockquote> <code> <pre> <hr> <br> <p> <a> <span>