غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو

اشكنه برگه زرد آلو

اين غذا از غذاهاي محلي قوچان است كه با نان خورده ميشود.از غذاهاي  ديگر قوچان  ميتوان  آش دوغ  آش بلغور  آش قيش  آش اماج  اگينجه  نان كماج  قاتلمه  وغيره را نام برد.اين منطقه كوهستاني  از اقوام مختلف  كرد ترك  و  فارس  تشكيل شده است  كه همه در كمال صميميت  با هم زندگي ميكنند. 

اما اين غذا

مواد لازم:

برگه زرد آلو         نيم كيلو

روغن               دويست گرم

نمك  فلفل زرد چوبه        به  مقدار لازم

آرد                ۲  قاشق  و نيم

پياز               ۲  تا ۳  عدد

 

طرز  تهيه:

ابتدا  برگه  ها  را از شب  قبل خيس مي كنيم  تا كاملا  نرم  و له شود  ( اگر  برگه ها  ترش بود  آن  را  در شكر  ميخوابانيم  تا  شيرين شود  از  شيره  ميوه هاي  شيرين مثل  انگور و  انجير هم ميتوان استفاده كرد  بر حسب ذايقه) بعد روغن را داغ  كرده پياز  را در آن  تفت داده  تا كاملا سرخ  و طلايي شود  بعد آرد را  به آن اضافه ميكنيم  و تفت كوچكي ميدهيم   بعد  نمك فلفل  و زرد چوبه  اضافه ميكنيم  و  در آخر  برگه ها را كاملا  له ميكنيم  و  به  مواد اضافه  ميكنيم   و ميگذاريم  به همراه  چند ليوان  آب  بجوشد بعد از اينكه  آب آن  به جوش آمد زير  شعله را كم ميكنيم  تا  اشكنه  غليظ شود و جا بيفتد  .اگر ميخواهيد  اشگنه تان لعاب بيشتري داشته باشد  يك قاشق به آرد آن   اضافه كنيد  ولي مواظب باشيد  آرد آن گلوله نشود  و اشكنه  بيشتر بجوشد تا  بيشتر آب آن تبخير شود.واگر ميخواهيد اشكنه تان  زياد شيرين نشود  از برگه ترش استفاده كنيد  و  شكر نزنيد اين بسته به ذايقه خودتان دارد.حتما اين غذا را امتحان كنيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تگ های زیر پشتیبانی میشود
<b> <strong> <em> <i> <u> <strike> <s> <sup> <sub> <blockquote> <code> <pre> <hr> <br> <p> <a> <span>