طرز تهيه مسما انار و بادنجان

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه مسما انار و بادنجان

طرز تهيه مسما انار و بادنجان

مسما انار بادنجان، يك غذاي بي نهايت لذيذ است كه به شما پيشنهاد مي كنيم حتما ميل كنيد.
مجله سرآشپز - سارا خسرويان: مسما انار بادنجان، يك غذاي بي نهايت لذيذ است كه به شما پيشنهاد مي كنيم حتما ميل كنيد.

مواد مورد نياز:

  • گوشت چرخ شده: 250 گرم
  • پياز (نگيني خردشده): 1 عدد
  • بادنجان: 6 عدد
  • انار (دانه شده): 1 پيمانه
  • غوره: يك دوم پيمانه
  • گردو (خردشده): به ميزان لازم
  • زردآلو (خشك شده): 100 گرم
  • رب گوجه فرنگي: 2 ق س
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • روغن مايع: به ميزان لازم
 
مسما انار و بادنجان 

روش پخت:

1. مقداري روغن داخل قابلمه اي گرم كرده، بعد پياز را درون آن تفت دهيد تا سبك شود.
 
2. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهيد تا رنگ آن عوض شود.
 
3. بعد نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با مقداري آب روي حرارت متوسط بگذاريد تا بپزد.

4. بادنجان را پوست كنده، سپس به صورت درسته تمام قسمت هاي آن را داخل تابه اي حاوي مقداري روغن سرخ كنيد.

5. زردآلو را داخل 1 پيمانه آب ولرم به مدت 60 دقيقه خيس كرده، بعد درون دستگاه غذاساز پوره كنيد.

6. انار، غوره، گردو، زردآلو پوره شده و رب گوجه فرنگي را به گوش پخته شده، بيفزاييد و به مدت 40 دقيقه بگذاريد تا خورش جا بيفتد.

7. بادنجان سرخ شده را به خورش بيفزاييد و به مدت 15 دقيقه بگذاريد تا بادنجان پخته و خورش كاملا جابيفتد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد