طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

دلمه از غذاهاي محبوب ايراني است كه انواع مختلفي دارد. در اين مطلب طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي را آموزش داده ايم.
امتياز خبر: 72 از 100 تعداد راي دهندگان 3657
ماهنامه سفره ايراني: دلمه از غذاهاي محبوب ايراني است كه انواع مختلفي دارد. در اين مطلب طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي را آموزش داده ايم.
 
* ميزان سرو: 6 عدد

مواد لازم:

  • گوجه فرنگي (درشت): 6 عدد
  • كدو سبز (نگيني خرد شده): 2 الي 3 عدد
  • بلغور گندم: 1 پيمانه
  • آب داغ: 250 ميلي ليتر
  • فلفل سياه (پودر شده): يك دوم قاشق چاي خوري
  • پياز (خرد شده): 1 عدد
  • سير (ريز خرد شده): 1 عدد
  • سير (ريز خرد شده): 2 حبه
  • روغن زيتون: 3 قاشق سوپ خوري
  • پنير خامه اي: 100 گرم
  • شبت (خرد شده): 4 الي 5 عدد
  • نمك: به مقدار لازم
 
طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي 


طرز تهيه:

با دقت قسمت بالاي گوجه فرنگي ها را برش دهيد و داخل آنها را خالي كنيد. آب داغ، يك دوم قاشق چاي خوري، نمك و فلفل سياه را با بلغور گندم در ظرف مناسبي با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد تا بلغور خيس بخورد. پياز و سير را در دو قاشق سوپ خوري روغن زيتون تفت دهيد. كدو سبز نگيني خرد شده را اضافه كرده و حدود 5 دقيقه تفت دهيد. بلغور گندم خيس خورده، پنير خامه اي، شبت و مقداري نمك اضافه كنيد. داخل گوجه فرنگي ها را با اين مخلوط پر كنيد. آنها را در تابه روي حرارت متوسط قرار دهيد و يك قاشق سوپ خوري روغن زيتون و يك پيمانه آب داغ (200 ميلي ليتر) باقيمانده را اضافه كنيد. هنگامي كه آب به جوش آمد ظرف را حدود 10 دقيقه در فر با دماي 180 درجه سانتي گراد (250 درجه فارنهايت) قرار دهيد. سپس سرو كنيد.

نكته:

به جاي قرار دادن در فر مي توانيد آنها را روي حرارت ملايم بپزيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد