طرز تهيه ميرزا قاسمي
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مــــــــــواد لازم:
بادمجان متوسط |
5 عدد |
سير |
يك بوته |
تخم مرغ | 3 عدد |
گوجه فرنگي |
2 عدد |
روغن و نمك و فلفل | به مقدار كافي |
طــــــــرز تهيه:
بادنجانها را داخل فر يا روي آتش كبابي ميكنيم تا كاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را كنده و سرهاي آنرا ميگيريم و بعد ساطوري مينماييم سپس گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آن را مي گيريم و خرد ميكنيم .
سير را كوبيده و داخل روغن داغي كه در تابه و روي آتش است ميريزيم تا كمي سرخ شود د بعد بادنجانها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه كرده و سرخ مينماييم بحدي كه آب آنها كاملا كشيده شود و به روغن ببفتد .
كمي نمك و فلفل به آن ميزنيم و مايه را در يك طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شكسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا كاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميكشيم.
- دوشنبه ۱۵ شهریور ۹۵ | ۰۹:۰۶
- ۵ بازديد
- ۰ نظر