غذاي محلي شيراز: آش يا كوفته سبزي!

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

غذاي محلي شيراز: آش يا كوفته سبزي!

اين غذا هم آشه و هم كوفته!! يعني اصلا توي شيراز بهش ميگن: ”آش كوفته سبزي”! بستگي داره كه شما سس كوفته رو چقدر رقيق يا غليظ تهيه كنين. برخي كمي غليظ تر ميكنن و همراه كوفته سرو ميكنن. برخي مانند آش در كنار كوفته سرو ميكنن.
وب‌سايت ايران كوك: اين غذا هم آشه و هم كوفته!! يعني اصلا توي شيراز بهش ميگن: ”آش كوفته سبزي”! بستگي داره كه شما سس كوفته رو چقدر رقيق يا غليظ تهيه كنين. برخي كمي غليظ تر ميكنن و همراه كوفته سرو ميكنن. برخي مانند آش در كنار كوفته سرو ميكنن.



مواد لازم:

  •     گوشت چرخ كرده نيم كيلو
  •     پياز متوسط 3 عدد
  •     نخود آبگوشتي 300 گرم
  •     برنج 5 ليوان
  •     سبزي (جعفري، شويد، تره و ترخون) ساطوري شده 1 كيلو
  •     كشمش يا آلو 1 مشت
  •     گردو 1 مشت
  •     پياز داغ 1 ليوان
  •     نمك و زردچوبه و فلفل

 

طرز تهيه كوفته سبزي (شيراز) 

طرز تهيه:

1-نخود و برنج را يك روز قبل در آب خيس كنيد. سپس برنج و نخود خيس خورده را در آبكش ريخته تا كاملا آب آن برود تا در مراحل بعدي كوفته وا نرود.

2-يك ليوان برنج و مقداري از سبزي ساطوري شده را در قابلمه بريزيد و بگذاريد با آب زياد به صورت آش پخته شود.

3-پيازها را بسيار ريز رنده كنيد و همراه با گوشت و نخود و برنج باقي مانده مخلوط كنيد و آن را با چرخ گوشت دوباره چرخ كنيد. در مرحله دوم نمك، زردچوبه و فلفل را به ميزان كافي اضافه كنيد. مواد را به مدت 10 دقيقه با دست تميز ورز دهيد.

4-پياز داغ را همراه با كشمش (يا آلو) و گردو در 1 قاشق روغن تفت دهيد و كمي زردچوبه به آنها بزنيد. مواد كوفته را با دست برداريد و كمي از اين مخلوط درون آن جا دهيد. سپس گلوله كوفته را درست كنيد. گلوله ها را به آرامي و با كمي فاصله در آب سبزي و برنج در حال جوش بيندازيد.

5-بگذاريد تا كوفته ها كاملا بجوشند و بپزند.

نكته:

در تهيه سس كوفته مي توانيد از رب گوجه فرنگي نيز به دلخواه استفاده كنيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد