طرز تهيه جوجه ترش، كباب پيك نيكي
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
جوجه ترش، پيشنهاد ويژه براي آنهايي كه مي خواهند در پيك نيك كباب بزنند
مواد لازم جوجه ترش براي 2 نفر :
فيله مرغ يا سينه مرغ بدون استخوان | 400 گرم |
پيازخرد شده | 1 عدد |
زعفران دم كرده | 1 قاشق سوپخوري |
رب انار ملس | 2 قاشق سوپخوري |
آبليمو تازه | 3 قاشق سوپخوري |
ماست | 2 قاشق سوپخوري |
كره | 50 گرم |
سيخ چوبي | 4 عدد |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
گردو | به ميزان لازم |
طرز تهيه جوجه ترش :
ابتدا مرغ را به صورت تكههاي 4-3 سانتي خرد كنيد و آن را داخل يك كاسه مناسب بريزيد. پياز خرد شده، آبليمو و كمي نمك و فلفل هم داخل كاسه بريزيد و تكه هاي مرغ را آغشته به مواد كنيد. ظرف را به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
در يك كاسه ماست و زعفران را با هم مخلوط كنيد. بعد از آنكه تكههاي مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بريزيد و خوب هم بزنيد تا مواد به خورد تكههاي مرغ برود.
حالا تكه هاي مرغ را به سيخ بكشيد. در يك تابه مناسب مقداري كره بريزيد و آن را روي حرارت كم قرار دهيد. حالا سيخ ها را داخل تابه بچينيد تا مرغ ها پخته و طلايي شوند. در تابه را بگذاريد و صبر كنيد تا تكه هاي مرغ خوب مغز پخت شوند.
رب انار و گردو را با هم مخلوط كنيد، سپس آن را داخل تابه روي مرغ ها بريزيد و 5 دقيقه صبر كنيد تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روي حرارت برداريد و كباب ها را سرو كنيد.
فوت و فن
اگر مي خواهيد كباب شما ترش تر شود مي توانيد از رب انار ترش استفاده كنيد.
- سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۵ | ۰۸:۲۰
- ۳ بازديد
- ۰ نظر