اشپزي طرز تهيه گيس باف فيله مرغ

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

اشپزي طرز تهيه گيس باف فيله مرغ

طرز تهيه گيس باف فيله مرغ



درست كردن گيس باف با مرغ, مواد لازم براي گيس باف مرغ

براي پخت گيس بافت مي توانيد از مرغ يا فيله بوقلمون و يا گوشت راسته استفاده كنيد

 

طرز تهيه گيس باف فيله مرغ :
فيله مرغ را از وسط به دو نيم كرده اما از يك سمت جدا نمي كنيم تا رشته هاي بلندي داشته باشيم و بعد آنها را در مخلوط روغن زيتون زعفران آبليمو، نمك و فلفل مزه دار مي كنيم و هر سه رشته را از يك سمت با خلال چوبي به هم وصل مي كنيم.

گيس باف مرغ,پخت گيس باف مرغ

فيله هاي مرغ را به صورت رشته هايي باريك برش زده و در سس جوجه بخوابانيد

 

و مانند گيس مي بافيم.

 

مواد لازم براي گيس باف مرغ, نحوه پخت گيس باف مرغ

هر سه رشته را با خلال چوبي به هم وصل مي كنيم و مانند مو مي بافيم و در فر يا روغن سرخ مي كنيم


و در سيني فر گذاشته در فر ۲۰۰ درجه گرم شده تا وقتي روي آن طلايي شود مي پزيم و گاهي روي آن را با فرچه از سس زعفران و روغن مي ماليم و يا در ماهيتابه با روغن كم و حرارت بالا سرخ كرده تا آب ميان بافتي آن از بين نرود و بعد حرارت را كم كرده مي گذاريم تا مغز پخت شود و يا روي توري گذاشته و در كباب پز مي پزيم در هر صورت روي آن از سس مي ماليم تا خشك نشود اين كار را با فيله بوقلمون و يا گوشت راسته هم مي توانيد انجام دهيد.

 

منبع : chejorbepazam.ir

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد