آشپزي غذاي كودكانپفك نخودچي خانگي

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

آشپزي غذاي كودكانپفك نخودچي خانگي

پفك نخودچي خانگي

chickpea-snack

در اين بخش آسموني يك پفك سالم خانگي با آرد نخودچي يا هر آرد دلخواه ديگر را به شما آموزش مي دهيم تا بتونيد براي كوچولوهاي دوست داشتنيتون تنقلات سالم خونگي تهيه كنيد .

مواد لازم تهيه پفك نخودچي خانگي :

آرد نخوچي نرم يك پيمانه

آرد برنج يا ذرت يك پيمانه

يا مخلوط از آرد ذرت و نشاسته ذرت

جوش شيرين 1/8 ق چ يا دو برابر بكينگ پودر جايگزين شود : 1/4 ق چ بكينگ پودر

3 تا 4 ق غ آب

يك ق غ كره يا مارگارين

پودر پنير پارمزان 1/3 پيمانه

نمك به قدر لازم

ادويه جات دلخواه مخلوط يا پودر آويشن

رنده يا كفگير سوراخ دار چرب شده

در صورت تمايل رنگ غذايي يا مقداري زردچوبه

طرز تهيه پفك نخودچي خانگي :

ابتدا آرد ها را با زردچوبه و ادويه جات دلخواه و طعم دهنده ها و جوش شيرين الك كنيد . سپس كره ذوب شده و پودر پارمزان را اضافه كنيد و مقداري آب افزوده و آن را ورز دهيد . خمير نسبتا سفتي بدست ميايد .

اگر كفگير سوراخ دار نداريد از رنده استفاده كنيد . روغن مايع سرخ كردني را گرم كنيد . روغن بايد زياد باشد تا غوطه ور سرخ شوند .

مقدار كمي از آن را با دست برداشته و روي رنده يا كفگير بكشيد . خمير رشته رشته وارد روغن ميشود و پف كرده و سرخ ميشود . در كنار دست خود يك ظرف يا سيني با حوله كاغذي قرار داده و آنها را جمع كنيد . 

نكته : ميتوان از رنگ هاي مجاز خوراكي پودري يا ژله اي استفاده كرد و خمير را به چند بخش تقسيم نمود و سپس هر خمير را جداگانه سرخ كرد و سپس در بسته يا در ظرف باهم مخلوط نمود . زردچوبه و زعفران رنگ دهنده هاي خوب و مناسبت تري هستند . به جاي رنگ از آب لبو يا آب ترشي كلم بنفش هم ميتوان مقداري كه مزه را تغيير ندهد , استفاده كرد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تگ های زیر پشتیبانی میشود
<b> <strong> <em> <i> <u> <strike> <s> <sup> <sub> <blockquote> <code> <pre> <hr> <br> <p> <a> <span>