طرز تهيه قيمه ريزه نخودچي غذاي اصفهاني

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه قيمه ريزه نخودچي غذاي اصفهاني

طرز تهيه قيمه ريزه نخودچي غذاي اصفهاني



پخت قيمه ريزه نخودچي, تهيه قيمه ريزه نخودچي

كوفته ريزه نخودچي يك غذاي سنتي و قديمي از شهر هنر و تاريخ ايران اصفهان است


كوفته ريزه نخودچي يك غذاي سنتي و قديمي از شهر هنر و تاريخ ايران اصفهان است. نصف جهان در آشپزي ايراني يدي طولاني داشته و غذاهاي خوشمزه را در تاريخ خود داشته و دارد.

مواد لازم براي قيمه ريزه نخودچي :

 گوشت چرخ كرده گوساله 500 گرم
 آرد نخودچي 250 گرم
 پياز 1 عدد متوسط
آب ولرم 1 پيمانه
پياز داغ طلايي 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
نعنا خشك 1 قاشق غذاخوري
زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه قيمه ريزه نخودچي :
ابتدا پياز داغ را به همراه رب گوجه و نمك و فلفل و نصف پيمانه آب روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد، مخلوط كرده تا رب كامل باز شود. حرارت را كم كرده به مدت 10 دقيقه تا كمي غليظ شود.

گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بريزيد تا كامل له شود. پياز رنده شده (رنده ريز) را به همراه نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده ورز داده سپس آرد نخودچي را اضافه كرده و بقيه آب را كم كم به آن اضافه كرده كاملاً ورز داده تا خمير يك دستي درست شود.

نعنا خشك پودر شده را اضافه كرده با مواد مخلوط نماييد. سپس دست را خيس كرده و به اندازه توپ هاي اندازه گردو برداشته كامل گرد كرده و در سس آماده شده انداخته و اجازه مي دهيم كاملاً پخته و جا افتاده شود. اين مرحله حدود يك ساعت زمان خواهد برد.

دقت كنيد كه در آخر اين خوراك بايد كمي آب داشته باشد تا زمان سرو زير كفته ريزه ها ريخته شود.

 

منبع : peymooneh.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد