طرز تهيه ترشي پياز سفيد

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه ترشي پياز سفيد

ترشي پياز يكي از انواع ترشي است كه طرفداران خاص خود را دارد. اگر اين ترشي را دوست داشته باشيد حتما به آن معتاد مي شويد.
وب سايت ايران كوك: ترشي پياز يكي از انواع ترشي است كه طرفداران خاص خود را دارد. اگر اين ترشي را دوست داشته باشيد حتما به آن معتاد مي شويد.

مواد اوليه:

  • نمك 1 قاشق چايخوري
  • سركه سفيد به ميزاني ك تا سر شيشه رو بپوشونه
  • نعنا خشك به ميزان دلخواه
  • پياز سفيد ريز به ميزان لازم
  • سير 3 تا 4 حبه
  • فلفل سبز تند 1 عدد

طرز تهيه ترشي پياز سفيد
 

طرز تهيه:


پيازهاي سفيد را پوست بكنيد و بشوييد و 2 ساعت كناري قرار دهيد تا خشك شود. داخل شيشه ترشي پيازها، چند حبه سير، 1 فلفل تند و مقدار كمي نعنا خشك بريزيد و روي آن كمي نمك بپاشيد و در انتها با سركه سفيد پر كنيد، شيشه را به مدت 1 ماه در جاي خنك و تاريك قرار دهيد تا ترشي ها آماده مصرف شوند (بسته به نرمي ترشي از 10 روز تا 1 ماه ترشي آماده مصرف است).

نكته ها:


دقت كنيد كه ظرف ترشي و پيازها پيش از آماده سازي كاملا خشك باشند چون رطوبت موجب كپك زدن ترشي ميشود؛ هرگونه گرما يا نور خورشيد موجب خراب شدن ترشي شما خواهد شد، پس از 10 روز ميتوانيد ترشي را در يخچال قرار دهيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد