طرز تهيه آش كلم (آذربايجان)

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه آش كلم (آذربايجان)

طرز تهيه آش كلم (آذربايجان)



آش كلم, پخت آش كلم


مواد لازم:

 كلم پيچ ،رشته رشته نيم كيلو
 شلغم 3 عدد
هويج  4 عدد
پياز خرد كرده  2 عدد
نخود و لوبيا 3 پيمانه
سبزي* ساطوري 1 كيلو
آلو بخارا خيسانده 2 پيمانه
روغن 5 قاشق
نمك و فلفل به مقدار لازم


* سبزي شامل تره ، جعفري ، گشنيز و برگ چغندر مي باشد.


دستور طبخ آش:
نخود و لوبيا را در 2 ليتر آب در يك ديگ روي شعله به جوش بياوريد، سپس شعله را كم كنيد در ديگ را ببنديد و اجازه دهيد حدود 2 ساعت بپزد.

در پايان ساعت اول اندكي نمك و فلفل بزنيد. در پايان ساعت دوم سبزي و تره بار و آلو را روي مابقي بريزيد و اگر لازم باشد كمي آب جوش اضافه كنيد. اجازه دهيد آش به جوش بيايد سپس شعله را كم كنيد و بگذاريد حدود 40 دقيقه بپزد.

روغن را در تابه روي شعله ي ملايم داغ كنيد و پياز را در آن تفت دهيد تا سرخ شود.پياز داغ را در آش آماده بريزيد هم بزنيد و بگذاريد تا 10 دقيقه ي ديگر هم بپزد. اين آش را مي توان با نعناع داغ تزيين كرد.

 

منبع : ashpazi.blog.ir

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد