روش تهيه پلو مرغ غذاي محلي بهشهر

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

روش تهيه پلو مرغ غذاي محلي بهشهر

روش تهيه پلو مرغ غذاي محلي بهشهر

سرويس آشپزي جوان ايراني؛ بخش خورش:

روش تهيه پلو مرغ غذاي محلي بهشهر، را براي شما عزيزان و كاربران محترم قرار داده ايم , با همراه باشيد.

 

روش تهيه پلو مرغ غذاي محلي بهشهر

 

روش تهيه پلو مرغ غذاي محلي بهشهر

 

مواد لازم براي سه نفر

  • 2 پيمانه برنج
  • 2 عدد سيب‌زميني متوسط
  • 2 عدد پياز متوسط
  • 300 گرم فيله مرغ
  • نمك و زردچوبه مقداري
  • 3 ق‌س رب انار
  • 1 ق‌س زعفران دم‌كرده
  • روغن مقداري


نكته :  براي اينكه مرغ طعم متفاوتي داشته باشد مي توانيد به دو روش آن را بپزيد:

 

1- استفاده از آلوها. آلوي سياه، زرد و قرمز را با كمي آب بپزيد و بعد آن را صاف كنيد.مرغ را با يك عدد پياز تفت دهيد و بعد با آلوهايي كه صاف كرده ايد مخلوط كنيد و بگذاريد خوب جا بيفتد.

 

2-استفاده از رب نارنج.  مرغ را با يك عدد پياز تفت دهيد . دو قاشق رب نارنج  را با يك پيمانه آب مخلوط كنيد و بگذاريد يك ساعت روي حرارت كم خوب جا بيفتد.

 

 

طرز تهيه:

1.  پيازها را پوست كنده و رنده كنيد. در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و پيازها را در روغن سرخ كنيد. برنج را شسته و به مدت يك ساعت خيس كنيد.

 

2. فيله‌هاي مرغ را نگيني خرد كرده ، به تابه اضافه كنيد و  همراه پيازها تفت دهيد. نمك و زردچوبه را هم اضافه كنيد. در پايان پخت رب انار را  به مرغ بيفزاييد.

3. سيب‌زميني‌ها را پوست كنده، نگيني خرد و در مقداري روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد.

 

 

نكته: مي‌توانيد براي خوشرنگ شدن سيب‌زميني‌ها كمي زعفران هم به آنها اضافه كنيد.

4. برنج را طبق روش معمول آبكش كنيد. در ته قابلمه كمي روغن ريخته، ته‌ديگ مناسب را بگذاريد.

 

5. مقداري برنج در قابلمه بريزيد و به عنوان لايه بعدي كمي سيب‌زميني سرخ كرده و مرغ سرخ شده بريزيد. به همين صورت همه برنج و مايه مرغ و سيب‌زميني را در قابلمه بريزيد.

 

6. قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و پلو را به مدت 45 دقيقه دم كنيد و بعد در ظرف مورد نظر كشيده، سرو كنيد.

 

 

خواص زعفران

مصرف زعفران در پيشگيري از بروز افسردگي موثر است. بر اساس تحقيقات امروزي نيز نتيجه گرفته شده است كه زعفران داراي خواص ضد افسردگي است و اين در حالي است كه بر اساس تب سنتي به زعفران خواص فرح بخشي و خنده آوري نيز نسبت داده اند.

 

بر طبق نتايج اين تحقيقات استفاده از زعفران در غذا و نوشيدن حداقل يك فنجان چاي زعفران براي تمدد اعصاب توصيه مي شود. زعفران افزايش دهنده تمركز حواس است و در پيشگيري از آلزايمر و پاركيسون موثر مي باشد زعفران در درمان دردهاي عصبي و كم خوابي موثر مي باشد.

 

گردآوري: مجله اينترنتي دلگرم

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد